Camino del Muerte – cel mai periculos drum din lume

December 13, 2012

Îți doresc Sărbători Fericite!

December 13, 2012

Un dar de la Maia Morgenstern

December 13, 2012
empty image
empty image

Maia Morgenstern mi-a rămas în minte de pe vremea când eram studentă și vedeam afișele cu ea în metrou sau reclamele la tv. Mi se părea că își joacă rolul excepțional de bine, dar, nu am reușit să ajung niciodată la o piesă de teatru a ei. Apoi am văzut-o în clipul ce făcea referire la Roșia Montană a€“ atât de emoționant! Cei care nu au văzut clipul, îl pot viziona aici.
Îmi doresc doarte mult să merg la o piesă de teatru unde să o pot vedea și sa pot trăi alături de ea emoția și sentimentele pe care le transpune atât de bine. Acum am ocazia să fac asta pentru că sâmbătă, 15 Decembrie, ora 19.00 la Teatrul Evreiesc de Stat, București are loc evenimentul „Arta oferită-n DAR” în cadrul căruia se joacă piesă ”Jocul Regilor” de Pavel Kohout, în regia lui Felix Alexa.

În cadrul evenimentului “The Art of DAR” veți regăsi 1001 opere de artă, create de meșteri transilvăneni cu ajutorul a două fundații: ADEPT Transilvania și AGAPIS Sălaj, pentru a promova și susține regiunile Târnava Mare și Valea Barcaului, proiectele de dezvoltare rurală și produsele din cele două zone.
Așadar, va fi o seară interesantă pentru care merită să ieșiți din casă și să va îmbogățiți sufletul cu aceste daruri!

Afis-eveniment-Arata-se-ofera-n-DAR_15-dec-e1355385864808

Leave a comment

Facebook