City Break de Revelion 2016 – rezervare Last Minute

January 16, 2016

Sozopol – surpriza Bulgariei

January 16, 2016

Sky Run – alergare pe scările celei mai înalte clădiri

January 16, 2016

…din Bucurețti – ar fi completarea titlului 🙂

A început un an nou, sunt sigură că aveți multe rezoluții de îndeplinit, poate una dintre ele este chiar cea de a face sport. În cazul meu deja nu mai este o rezoluție, ci face parte din stilul meu de viață. Pot spune doar că îmi doresc să fiu sănătoasă și să pot practica sport în continuare.

Iată și o ocazie bună pe 23 Ianuarie: singura competiție de alergare pe trepte are loc saptamana viitoare la Sky Tower și se numește Sky Run. Cladirea este cea mai înaltă din București, are 34 de etaje, adică 680 de trepte.

Competiția este una caritabilă și susține 4 cauze: Mia’s Children, HOSPICE Casa Speranței, World Vision Romania și Mai Mult Verde. Mai multe detalii despre ele găsești pe pagina de Cauze sociale a evenimentului. Fiecare cauza are o echipa ce va participa la Stafeta 24 Challenge, adică vor alerga 24 de ore pe scarile de la Sky Tower. Echipa care cumulează cele mai multe urcări câștigă competiția. Foarte tare!

Săptămâna trecută am prins o zi tare însorită, așa că am ieșit la un antrenament de 30 de minute pe treptele de la Arena Națională. Cam atât îți ia să înconjori Arena pe trepte, urcare + coborâre.

Am făcut și un mic filmuleț, poate vă inspiră 😀

 

Considerând anii precedenți, vă pot spune că organizarea este foarte bună, o să fiți surprinși de atenția la micile detalii pe care o acordă organizatorul, asa că, poate ne vedem la zona de Start, eu o să fiu acolo 🙂

Și dacă ar fi să privim către zări îndepărtate, cea mai înaltă clădire în care se organizează “Tower running” este în Taipei, cu 101 etaje, iar recordul de timp este 10’29”.

Cred ca nu o sa fie greu cu doar 34 de etaje 😀

Leave a comment

Facebook