Vacanță în Muntenegru&Croația

May 6, 2012

Piramidele din Egipt

May 6, 2012

1 Mai în Veneția

May 6, 2012
empty image

Am aterizat pe aeroportul Marco Polo di Venezia, aproape de localitatea Mestre și ne-am cazat aici. Am văzut că multe persoane spun că nu ai vizitat cu adevărat Veneția dacă ai stat în Mestre. În Veneția se ajunge din Mestre cu autobuzul, în 30 min.

Avantaje pentru a sta în Mestre:

găsești o cazare decentă din punct de vedere al condițiilor la un preț bun
mănânci la restaurante locale, mâncare de calitate
găsești crame de vin de calitate și produse cu adevărat locale
nu te deranjează mirosul de mucegai / vechi / murdar etc.
Mi-a plăcut în Veneția să mă plimb pe străduțele înguste, traversând pod după pod, am luat un bilet de o zi pentru vaporetto și am zivitat insulă Murano, Burano și Lido.

Nu mi-a plăcut în Veneția mâncarea scumpă și de proastă calitate. Am fost în situația de a nu putea mânca ceea ce comandasem pentru că avea un gust îngrozitor. O altă prietenă a făcut enterocolită după 2 zile cu mâncare în Veneția. Deci, atenție la neatenție.

Mie mi-a plăcut foarte mult faptul că am stat în Mestre și că după o zi aglomerată în Veneția, am putut să mă retrag într-un loc liniștit, cu italieni de-ai locului, așa că dacă aș mai merge în Veneția, aș alege să stau tot în Mestre.

 

ImageImageImageDin categoria “Suveniruri și delicatese”:ImageImageInsula Murano – vestită pentru producția de sticlă de o calitate superioarăImageImageImagePlimbare cu VaporettoImageInsula Burano – riscă să ramână fără locuitori, însă nu duce lipsă de turiști.ImageImageImageImage

Leave a comment

Facebook