Traseu Cota 1400 – Cota 2000 -€“ Babele -€“ Vf. Omul (2505 m.)

October 18, 2013

Vacanță în Santorini

October 18, 2013

Ciocolată personalizată Heidi

October 18, 2013

“Te-ai gândit vreodată cum ajunge un bob de cacao să se transforme într-o minune a gustului precum ciocolata Heidi? Sau ți-ai imaginat că există un loc unde poți să îți transformi dorințele tale în ciocolată? Ai în minte o combinație unică de ingrediente și ciocolată pe care nu o poți găsi în magazine? ”

FotoFlexer_Photo9 FotoFlexer_Photo10

Cam așa începe aventura la Heidi Choco World – locul în care poți realiza propria ciocolată, exact așa cum îți dorescti! Albă, amăruie, cu lapte, semi-amăruie, cu toping portocale confiate, merișor, struguri, piper, ardei roșu, nuci braziliene sau ghimbir , imaginează-ți și pune în practică. Cum eu sunt o gurmandă incurabilă, iar desertul este partea principală a gastronomiei pentru mine, am fost foarte încântată de această “Aventură” în lumea ciocolatei, mă bucuram mai ceva ca un copil mic  😀

Dacă aveți prichindei pe lângă voi, cu siguranță vor fi încântați dacă le veți face o astfel de surpriză! Condiția este ca aceștia să aibă peste 8 ani.

Ideea mea a fost ca ciocolată pe care o fac să reprezinte o destinație de vacanță, nu știu dacă se observă exact, dar acolo se dorește a fi un soare, valuri și pietricele  :)) Mai jos este grozăvia mea, înainte de a fi introdusă în frigider și ambalată.

FotoFlexer_Photo3

Cum vă puteți face propria ciocolată?

Heidi organizează seminarii la care puteți participa și afla lucruri interesante despre procesul de fabricare a ciocolatei, veți vedea exact cum se face ciocolata și vă veți face propria ciocolată. Printr-o simplă rezervare telefonică, veți fi mai aproape de lumea ciocolatei. Mai multe detalii găsiți aici:  www.heidi-chocolate.com/ro/chocoworld

Seminariile se țin la sediul din Bulevardul Biruinței numărul 87, Pantelimon, București.

Distracție placutăăă!

FotoFlexer_Photo

fotoflexer_photo2

FotoFlexer_Photo2

FotoFlexer_Photo7

FotoFlexer_Photo5

FotoFlexer_Photo4

FotoFlexer_Photo17

 

Leave a comment

Facebook