Hello, eu sunt Monica.

Bine ai venit pe blogul meu!

monica_m

Pentru început, am să vă dau câteva referințe despre mine pentru a ști cu cine „stați de vorbă”. 🙂

Locuiesc în București, am terminat o facultate (ASE), un master (SNSPA) și m-am ales cu un job care îmi ocupă minim 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână.

Îmi place să călătoresc (de preferat în afara țării) și îmi fac timp pentru acest hobby de 2-3 ori pe an (depinde de zile libere și, evident, de bani) dar și ieșirile de week-end sunt pe lista mea.

Am inceput sa scriu pe acest blog în primul rând pentru a pastra vie amintirea locurilor pe care le-am vizitat și pentru a le revedea în imagini și cuvinte. În al doilea rând, pentru a da câteva sfaturi și impresii celor interesați. Astfel, am ajuns sa construiesc un spatiu virtual ce reprezintă o parte din personalitatea mea. Cu timpul, blogul a început să capete o formă și am facut loc și pentru alte activități care mă fac fericită ( Sport, Gurmand).

Acest blog exprimă parerea mea personală despre anumite locuri, evenimente, servicii, deci este posibil să observați și o doza considerabilă de subiectivism. 🙂

Dacă aveți ceva de adăugat / corectat  sau pur și simplu vreți să îmi transmiteți ceva, vă rog să îmi lăsați un comentariu.

P.S.: Imaginile de pe acest site îmi aparțin (dacă nu este specificat altfel prin sursa sau watermark) și sunt protejate de legea privind drepturile de autor nr.8 din 14 martie 1996. Orice copiere și folosire a acestora este interzisă fără acordul scris al deținătorului.

 

 

Facebook