
Unul dintre cele mai citite articole de pe blogul meu este cel despre Pescăria lui Matei, foarte mulți oameni caută detalii despre meniu, adresă și păreri despre mâncarea servită acolo.
Acum un an am fost foarte încântată de locație, așa că i-am dedicat un articol.
Anul acesta am revenit în acest restaurant și pot să spun că am remarcat o ușoară scădere a calității mâncării. De exemplu, icrele (de știucă) pe care le-am comandat anul trecut erau mult mai gustoase, acum mi s-au părut cam diluate, cam light.
Ciorba de pește a fost una banală, avea 3 feluri de pește, însă lipsită de gust (comparând-o cu ciorba din Deltă). E ciudat că la malul mării este foarte greu să găsești o ciorbă bună, până acum cea mai bună ciorbă de peste am mâncat-o la un restaurant din Ploiești (Restaurant Prestij), asta până să fi mâncat ciorba de storgeag în Dunăvăț.
Am mai comandat și o saramură de crap care a fost foarte gustoasă.
Am făcut câteva poze la meniu, pentru cei care nu ați fost și poate vreți să știți ce puteți mânca acolo.
Lângă Pescăria lui Matei se află și restaurantul Golful Pescarilor, dar nu vă duceți acolo decât dacă este full la Matei și vă este foame rău 😀
Am fost într-o perioadă în care macii erau infloriți, iar peisajul arăta minunat așa.
Data viitoare când voi ajunge la mare cred ca dau o fugă până la Dalboca, am auzit multe lucruri bune despre locul asta 🙂